NL16RABO0132697416
info@speeltuin-st-joseph.com

 

 

29 maart om 14:59

UNANIEM! Een geweldige gebaar van de Gemeenteraad om met de subsidieverstrekking akkoord te gaan. Het spreekt veel vertrouwen uit in onze mooie speeltuin en de waardering voor het harde werk van onze vrijwilligers.

Dankzij de subsidieverstrekking schiet de 'Sjuuvel-meter' de lucht in. Maar we zijn er nog niet. Het resterende bedrag gaan wij aankomende maanden binnen halen.

Een van de vormen om onze Sjuuvel te steunen komt van de kinderen van BSO De Wereldster Zij gaan cupcakes verkopen en lege flessen inzamelen. Wat een fantastisch initiatief!

Nogmaals spreken wij uit enorm trots te zijn op alle manieren van steun. Wij nodigen dan ook alle gemeenteraadsleden, wethouders en de burgemeester uit om spoedig samen met de kinderen te komen Sjuuvelen!


 

 

Acties Sjuuvel en contributie Speeltuin

Hoe is het met de “Sjuuvel”? Dit is de vraag die ons afgelopen weken veelvuldig is gesteld. Wij zijn enorm blij met de betrokkenheid van veel sponsoren en donateurs. Afgelopen periode is er is dan ook niet stil gezeten. Nouja eigenlijk toch wel! Want voor de actie Loer oet! Kiek oet! werden de winkels in het Centrum Meerssen uitgedost met verkleden mensen. Dankzij deze actie konden wij vorige week een cheque ter waarden van 215 euro in ontvangst nemen. We realiseren ons echter dat de weg naar ons doel van 32.000 euro nog erg lang is. Daarvoor blijven wij ons komende periode inzetten voor het werven van sponsoren en donateurs. Ook met kleine acties zoals het stemmen tellen van de provinciale staten is een bedrag binnen gehaald dat ten goede komt van de “Sjuuvel”. Daarnaast hopen wij een beroep te kunnen doen op kinderen en ouders. Dit kan zondag 30 juni tijdens de Fancy Fair. Kinderen en (groot)ouders zijn welkom om deel te nemen aan de Vrij markt / Mamabeurs. Kinderen krijgen de vrije hand om hun talenten te laten zien. Wie bakt er heerlijke koekjes, heeft muziek- of danstalent of beschikt over een ander talent dat iedereen moet zien? Kom op, doe mee! Ouders maak de zolder en garage leeg en kom tegen een bijdrage oude kinderkleding en kinderspullen verkopen. Ter verduidelijking deze bijdrage gaat naar de “Sjuuvel” en de daadwerkelijke opbrengst is uiteraard voor de verkoper. Daarnaast gaan wij graag de samenwerking aan met andere verenigingen of clubjes die gebruik willen maken van de gelegenheid om bijvoorbeeld nieuwe leden te werven. Wilt u alvast een plekje reserveren voor de Vrij markt of bent u nieuwsgierig naar meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@speeltuin-st-joseph.com

Naast alle inspanningen voor de “Sjuuvel” is er ook flink geklust om de speeltuin klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Immers staat het paasweekend groot omcirkeld in onze agenda. Dan willen wij op zaterdag feestelijk openen met een leuke paasactie voor alle kinderen! Om de speeltuin weer mooi en speel veilig te maken kregen wij gelukkig hulp. Tijdens de NL Doe dag van het Oranjefonds was IVN Meerssen en de Zonnebloem vertegenwoordigd met hun leden om de handen uit de mouwen te steken. Ondanks het feit dat sommige vrijwilligers tot op de onderbroek nat waren geregend was de sfeer opperbest en is er kei hard gewerkt. Dankzij Ut Zunneke konden alle vrijwilligers hun energie op peil houden. Hiervoor hadden zij zelf een heerlijk vlaai gebakken. Al met al een zeer geslaagde dag die meerdere verenigingen met elkaar verbonden heeft.

De gezinnen die de contributie al hebben voldaan ontvangen komende periode hun abonnement. Gezinnen die vorig jaar lid waren zullen opnieuw benaderd worden. De contributie bedraagt 10 euro voor het hele gezin. Dit kan contant voldaan worden aan de deur of digitaal worden over gemaakt. Gezinnen die lid willen worden kunnen zich aanmelden via eerder genoemd mailadres of contacteer ons via Facebook Speeltuin Sint Joseph Meerssen. Doneren of uw abonnement betalen kan op bankrekening NL16RABO0132697416. HELP!! om onze 'sjuuvel-meter' te vullen. Het doel is om 32.000 euro op te halen. Geld dat hard nodig is om kinderen weer veilig te laten "roetsje, glijden of sjuuvele" en het plezier te gunnen zoals u dat vroeger ook heeft beleefd. Meld uw actie of donatie aan via info@speeltuin-st-joseph.com 

Hoe groot of klein de actie ook is. Alle acties samen helpen ons de Sjuuvel te vullen!